fbpx

When we present a landscape design concept to a potential client, most of the time they usually rely on our many years of our expertise in design and horticulture. But sometimes after the initial presentation, things change beyond the original design intent. In this case, the client asked for a pull off for visitor parking and a separate pull off for their own use. They needed to get approval from a neighbor who had a right of way. After speaking to the neighbor they realized that it wasn’t going to be as easy as they had hoped for. Because of that, all parking had to be located in the front of the house. You can see the 2 different concept drawings and how the parking change affected the design. I like the space that was created by moving all the parking to the front yard. Which design do you prefer?

Kent landscaping
landscape design
Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

Recent Posts

Leave a Reply

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close