I had a chance yesterday to run up to a project we did last year in Sharon.  The plan was to put a brightly colored bench at the entry and I was hoping to see it for the first time.  Sadly, the bench is still on order but I was happy with how things turned out.  Take a look at the before and after pictures.

before picture front entry

This house was receiving a major renovation inside and out.  This insufficient entry just had to get replaced with something a little more inviting.

Sharon Landscape

Here is the new entrance from the driveway.  The brightly colored bench is supposed to sit right between the entrance to the seating wall.

Front Entry in Sharon

This welcoming entry is definitely a major upgrade from what they were living with in the past.

Recent Posts

Leave a Reply

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close