Here is a new landscape we are currently working on in Washington. The new house was carved into a slope above Lake Waramaug, creating this interesting courtyard. The space includes a pergola covered dining space, an entertainment area with fireplace and entrance gates that provides some enclosure from the driveway/garage side of the house. I love how the two gates line up as you enter the space drawing the eye through the courtyard and pergola into the garden beyond. Let me know what you think?


Recent Posts

Leave a Reply

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close